1 2 3 4 5 6

XIII MEĐUNARODNI FESTIVAL PODVODNOG FILMA I FOTOGRAFIJE


Kao i ranijih godina KPA“Bela Crkva“ sa svojim članovima aktivno učestvuje na ovom prestižnom festivalu gde u kontinuitetu postiže zapažene rezultate u takmičarskom delu Festivala podvodne fotografije. Ove godine svoje podvodne fotografije izložili su naši članovi Slobodan Savatović i Marko Lazarević i u jakoj konkurenciji podvodnih fotografa iz regiona napravili odličan rezultat pa je tako podvodna fotografija Marka Lazarevića u kategoriji Kompozicija osvojila prvo mesto.
U kategoriji Riba prvo mesto osvojila je Ana Mijalković sa svojom slikom nastolom u Izraelu dok je u kategoriji Makro prvo mesto osvojila Ivana Orlović Kranjc koja je svoje delo ostvarila u dalekoj Kubi!


Treba napomenuti da je autorski podvodni film „ SOM“ Marka Lazarevića i Slobodana Savatovića posle premijere na Međunarodnom Festivalu Podvodnog filma u Beogradu svoju reprizu doživeo na otvaranju festivala u Pančevu i još jednom na zadovoljstvo publike prikazao belocrkvanska jezera u punom svetlu i nama dragog stanovnika jezera koji je Belu Crkvu doveo u žižu interesovanja još davnih osamdesetih godina poznatijeg kao „ Besi“.


Vesti