1 2 3 4 5 6

Sub Apnea-Subotica


14.Novembra 2015 godine na bazenu "PROZIVKA" u Subotici održan je Kup Srbije i Otvoreno Prvenstvo Vojvodine u apneaškim disciplinama statika,dinamika sa i bez peraja. Takmičari KPA"Bela Crkva" su po ko zna koji put osvetlali obraz sportske Bele Crkve i ostvarili izuzetan takmičarski uspeh:
KUP SRBIJE .................. II mesto
OTVORENO PRVENSTVO VOJVODINE .......... II mesto


Ekipu KPA"Bela Crkva" predstavljali su :
Tijana Vasiljević
Jasna Gera
Milan Perašević
Dušan Mihajlović

Najveće iznenađenje takmičenja sigurno je Dušan Mihajlović koji je svojim rezultatima pre svega u dinamici sa perajima preronio 145m i bio na korak obaranja državnog rekorda Pored zlata u dinamici Dušan je osvojio treće mesto u statici i treće mesto u dinamici bez peraja što mu je u ukupnom plasmanu donelo treće mesto!

Tijana Vasiljević kao i uvek na velikim takmičenjima daje maksimum iako je sprečena ličnim obavezama prema poslu i fakultetu da redovno trenira ostvaruje zavidan uspeh i osvaja drugo mesto u statici, treće mesto u dinamici bez peraja, četvrto mesto u dinamici sa perajima .

Treći član tima Milan Perašević je standardno odradio svoj deo takmičenja i sa osvojenim bodovima doprineo ukupnom zbiru i odličnom nastupu KPA "Bela Crkva".

Nažalost Jasna Gera je posle nastupa u statičkoj apnei morala da odustane od takmičenja posle konsultacija sa ostalim članovima ekipe zbog bolova u stomaku ali je bila zato na raspolaganju našim takmičarima kroz pripremu istih za nastup.

SVE ČESTITKE ZA POSTIGNUTI USPEH !Pogledajte više slika
Vesti