1 2 3 4 5 6

SAJAM TURIZMA BEOGRAD 20. фебруар 2015.

KPA"BELA CRKVA" predstavila je svoje aktivnosti na sajmu turizma u Beogradu i upotpunila turisticku ponudu Bele Crkve. Predstavljene su dve svetske skole ronjenja CMAS i PADI kao i jedna evropska CEDIP. Privukli smo pažnju prolaznika izloženom ronilačkom opremom, i mnogi su izrazili želju ka pohadjanju kurseva ronjenja u organizaciji KPA ”Bela Crkva 1978”. Veliko interesovanje privukle su i mnogobrojne nagrade koje je naš klub osvojio, kao i izloženi video i foto material sa naših zarona. Nas je iznenadilo interesovanje posetilaca ka ronjenju. Posetioci iz stranih zemalja su bili zadovoljni činjenicom da kurseve ronjenja vršimo i na engleskom jeziku.

Sa više turistiških agencija postignuti su dogovori o saradnji u izvođenju ronilačkih ekskurzija, na preporuku "Andrijatictravela" iz Bele Crkve.Desetak članova našeg kluba, u saradnji sa predstavnicima Turisticke Organizacije Bela Crkva predstavili su Belu Crkvu u najboljem svetlu, i kroz razne video materijale dočarali smo potencijalnim turistima i gostima sve lepote pod vodom , i uputili im poziv da počnu sa ronjenjem i istraze dubine naših jezera i reka.

Zahvaljujemo se TO Bela Crkva na ukazanom poverenju da budemo deo tima koji je predstavljao Belu Crkvu na ovako prestižnoj smotri turizma u Srbiji!


Pogledajte više slikaVesti